Morel

In 1880 volgde Jules Morel de seizoenen en leefde in harmonie met de natuur: van landbouw in de lente en de zomer tot het maken van monturen in de winter. Zo ontstond de voorloper van de monturen, de “pince-nez” (direct vertaald als “neusklem”).

Jules, een pionier in zijn tijd, was op 25-jarige leeftijd een van de eersten die zijn eigen brillenzaak begon. Nederig en eerlijk, streefde hij ernaar om kwaliteitsmonturen te maken vanuit zijn liefde voor vakmanschap. Trots op zijn afkomst verdeelde hij zijn tijd tussen zijn waardering voor de natuur en zijn passie voor het ontwerpen van brillen. Al meer dan 140 jaar zet het bedrijf MOREL de familietraditie voort. Even gepassioneerd door kwalitatief vakmanschap en het respect voor het moederland, wijdt de firma haar kennis aan het ontwerpen en distribueren van iconische monturen over de hele wereld.

In de toekomst streeft de 4e generatie van de MOREL familie naar de ontwikkeling van een sociaal verantwoorde en collaboratieve cultuur, trouw aan de passie en waarden van Jules Morel.

STAND: W03

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
Translate »