Weco

Weco E.7 en CT7
De Weco slijpmachine E.7 beschikt over alle functies om te voorzien in de behoefte van de hedendaagse opticien.

Het beste van WECO hardware en software
Dankzij 3D, preview-resultaten met absolute precisie voor een perfecte match tussen de lens en het frame, zelfs op de meest complexe frames. De Weco E7 heeft de enige tracer die de kenmerken van het hele frame kan modelleren. Met de nieuwste TrueFit™-software krijgt u een optimale lenscentrering en behoudt u volledige controle over het slijpproces terwijl u kostbare tijd bespaart.

3D Previews & Optimal Centering
Weco E7 maakt gebruik van de kracht van 3D en de nieuwe, intelligente TrueFit™-software, zodat u een voorbeeld van uw werk kunt bekijken met een ongekend nauwkeurigheidsniveau. De exclusieve wavefront-technologie vereenvoudigt de perfecte centrering, vooral bij multifocale glazen.

Comprehensive Modelling
Weco E7 is de enige tracer op de markt die alle kenmerken van een frame kan modelleren, inclusief de dikte, waardoor de meest complexe montages eenvoudig worden.

TMS (Torque Managment System)
Het volledig gecontroleerde slijpproces elimineert slippen, zelfs met extreem gladde coatings. Deze technologie zorgt voor een constante torsiesterkte op de lens, waardoor de draaitijd wordt geoptimaliseerd zonder het risico op verkeerde uitlijning.

A Perfect Fit The First Time & Improve Productivity
Met elke stap nauwkeurig gepland, berekend en vooraf bekeken, van de lenskeuze tot de montage, kunt u ongeëvenaarde first-fit resultaten verwachten. Bespaar elke dag een uur met een slimmer, sneller proces, zodat u meer tijd aan uw klanten kunt besteden.

Weco E.3-2

De Weco slijpmachine E.3-2 is een complete all-in-one slijpmachine en dankzij zijn compacte afmetingen de ideale oplossing voor de kleine werkplaats. Ondanks zijn kleine afmetingen is de Weco E.3-2 een zeer complete en nauwkeurige slijpmachine die voorzien is van geavanceerde technologieën zoals Gravitech optische tracing, Shape Creator en de uitgebreide slijp-, boor-, groef,- en afwerk mogelijkheden.

Geoptimaliseerde productiviteit
De Weco E.3-2 is voorzien van een overzichtelijk touchscreen waardoor alle slijpprogramma’s en instellingen snel en gemakkelijk te bereiken zijn. Dankzij de grote interne database zijn vele vormen en boorcoördinaten gemakkelijk op te slaan en op te roepen wanneer u deze wilt hergebruiken.

• Automatische afzoeten van voor en/of achterzijde
• Groeven en boren op vaste 10° hoek
• Groef breedte en diepte aanpasbaar

Nieuwe functies voor nauwkeurig slijpen
De Weco E.3-2 is naast de gebruikelijke mechanische trace functie voorzien van Gravitech optische tracing en zorgt daarmee voor uiterst nauwkeurig scannen van vormen en glascurves. Gravitech is sneller en nauwkeuriger als mechanische tracing en zorgt in slechts enkele seconden voor scannen van de lens en het registreren van boorcoördinaten. De blok functie van de Weco E.3-2 is voorzien van het beste optische systeem op de markt en zorgt voor uiterst nauwkeurig uitlijnen van de glazen dankzij parallax-vrije beeld.

• Kleine compacte machine
• Mbv shapemaker software kan je de vorm wijzigen
• De resultaten zijn vrij van parallax en prismatische effecten

STAND: F06

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »