TOP VISION INSTORE

In dit nieuwe decennium lanceren we een compleet nieuw instore-systeem. De Carré shelving units. Een minimalistisch, karakteristiek en veelzijdig assortiment voor horizontale brilpresentaties met ongeëvenaarde verlichting. Eenvoud, functionaliteit en elegantie is de ontwerptaal voor deze nieuwe serie. Wij hebben geavanceerde brillen-theaters gemaakt waarmee je het verhaal, het ontwerp, en unieke karakter van je monturen kunt delen.

Alles leeft, evolueert, groeit, vernieuwt voortdurend, dus waarom zou je winkel altijd ongewijzigd blijven? De gemiddelde winkel verbouwt elke 15 jaar, ook al is het bewezen dat een aanpassing van je winkelconcept je omzet met 10 tot 15% kan verhogen! Wat als je dat veel vaker zou kunnen doen?

Wij hebben een in-store oplossing gecreëerd die flexibel en dynamisch is waardoor je je identiteit op een frisse en hypermoderne manier kunt tentoonstellen. Een prachtig presentatie systeem om “je bril te laten stralen”, met zorg ontwikkeld om je collectie alle aandacht te geven.

Top-Vision-Group-Portfolio-NEW

CONTACT INFORMATIE:

FUJA8214
FUJA8469
Translate »