Serengeti®

Serengeti®, het iconische merk, dat is ontstaan in 1982 in de VS. Wereldwijd gerespecteerd en wereldwijd gedistribueerd, is Serengeti® het unieke merk dat in staat is om de meest geavanceerde brillentechnologieën te combineren. Een merk met het beste gevoel voor esthetiek, design en creativiteit en de beste zonneglazen.

Serengeti® staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen. Serengeti® glazen onderscheiden zich omdat ze als enige drie belangrijke functies aanbieden in 1 glas. Dat wil zeggen dat de glazen zich aanpassen aan de lichtsituatie, dat iedere kleur individueel gefilterd wordt en het zonlicht wordt herschikt zodat er een rustig beeld ontstaat.

3 in 1 technologie
Geen enkel ander zonnebrilmerk kan beweren drie industriebepalende technologieën te combineren in 1 ultra-superieure lens. Innovatie is altijd inherent aan ons DNA geweest. Met geleidelijk aanpassende meekleurende lenzen, natuurlijk kleurversterkende Spectral Control en verblindingsreducerende polarisatie is elke Serengeti® lens UNIEK.

Kortom Serengeti® is voor zowel de vrouwen als de mannen een “piece unique” om de ogen optimaal te beschermen en het beste zicht te geven.

Met deze tientallen jaren ervaring wordt Serengeti® terecht gezien als ’s werelds meest innovatieve en creatieve premium brillenmerk.

_________

Beursactie: Koop 10 + 2 gratis.
Voor de optische collectie Serengeti.

STAND: X13

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »