Paul Smith

Met een ware liefde voor eenvoud, traditie en klassiekers heeft Paul Smith zichzelf gevestigd als een toonaangevende Britse ontwerper die met zijn tijd mee beweegt. Sinds de lancering van het merk is de eclecticisme van Paul Smith weerspiegeld in opmerkelijke, creatieve en eigenzinnige collecties, waardoor het merk het symbool is geworden van de moderne Britse excentriciteit.

Paul Smith is draagbaar voor iedereen, of je nu in je twintiger jaren bent of in je zestiger jaren. Het assortiment is zo uitgebreid dat je gegarandeerd iets perfects zult vinden voor een exclusief feest of een familiediner. De monturen zijn stijlvol, altijd onderscheidend en verrassend gemakkelijk te dragen.

Paul Smith heeft een voortreffelijke aandacht voor detail en maakt alleen gebruik van de beste materialen. Kleur staat centraal in de collecties en wordt uitgedrukt door middel van solide, transparante en gelaagde acetaatmaterialen en lenzen geïnspireerd op de iconische Artist Stripe. Ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, biedt de collectie een uitgebreid scala aan vormen, materialen, maten en kleuren die aansluiten bij uiteenlopende smaken, zodat iedereen zijn perfecte pasvorm kan vinden.

STAND: T04-T05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »