OS OPTICAL NEDERLAND

Lezing – Zondag 10 september: 12.00 – 13.00 uur
Senaptec® Neuro Optometrie: De kracht van neuro-optometrisch onderzoek, training en behandeling
Via jouw ogen verwerkt het brein de inkomende visuele prikkels. Maar liefst 80% van alle inkomende prikkels is visueel. Via 130 M receptoren pér oog. Het brein verwerkt deze informatie waardoor je kunt zien. Bij veel mensen is de verwerking van de visuele informatie niet optimaal. Dat kan aangeboren zijn, door een aandoening (hersenschudding, Ziekte van Parkinson, TIA, CVA of CVI, dyslexie, dyscalculie, ADHD, ADD etcetera) of niet toereikend genoeg voor topsport.
De Neuro Optometrist doet met behulp van geavanceerde technologie onderzoek en schrijft neuro-optometrische behandelplannen voor. Door de opkomst van de Neuro Optometrist in de EU, is het voor velen niet meer nodig om naar Utah in de VS af te reizen.
Spreker: Olly Satoer OS OPTICAL

__________________

Lezing – Maandag 11 september: 16.00 – 17.00 uur
Functionele Optometrie: De functioneel optometrist: De fysiotherapeut van de oogzorg.
Veel mensen kampen met visuele klachten, die niet door de reguliere (klinische) oogzorg opgelost worden. Zoals fixatie disparatie (FD). Een oogbalansstoornis dat veel overeenkomstige symptomen heeft met die van dyslexie. De functionele optometrist biedt uitkomst met een speciale therapie: De FD Oefenbril.
Spreker: Olly Satoer Functionele Oogzorg Nederland FON

••••

Over de spreker
Olly Satoer is voor velen geen onbekende in de optiekbranche. Olly heeft aan het grote publiek bekendheid gegeven aan de nadelige gevolgen van fixatie disparatie.
Op zijn in 2004 opgerichte platform Functioneel Oogzorg Nederland werken optometristen/opticiens samen met aanpalende beroepsgroepen uit de medische,- para-medische- en onderwijswereld nauw met elkaar samen.

________________________________

OS Optical Nederland is in 1997 opgericht door Olly Satoer. Het bedrijf is gespecialiseerd in optische producten, met als hoofdproduct brillenglazen van Duitse kwaliteit door een nauwe samenwerking met Wetzlich GmbH. Het zeer uitgebreide glasassortiment biedt de opticiën de mogelijkheid zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Veel van de aangeboden brillenglazen komen meestal niet voor in het gamma van andere glasleveranciers.

Satoer staat tevens bekend als de persoon die de oogbalansstoornis Fixatie Disparatie bekendheid heeft gegeven aan het grote publiek. Zijn platform Functionele Oogzorg Nederland FON, is opgericht in 2003 en sindsdien een zeer gewaardeerd medium voor professionals uit de oogzorg, het onderwijs- en medische/para-medische wereld.

Andere producten en/of diensten: Senaptec en BTrackS Technologie voor Neuro-Optometrie, Visuele Training Producten.

OS OPTICAL ACADEMIE:
Cursussen: Visuele Screening en Functionele Oogmeettechnieken (waaronder correctie van Fixatie Disparatie).
Sinds 2007 hebben meer dan 500 opticiens, optometristen en orthoptisten de cursus Functionele Oogmeettechnieken gevolgd.

STAND: Z01

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »