Optiekvision B.V.

Optiekvision is jouw betrouwbare partner in diagnostische, refractie- en werkplaatsapparatuur, en het (her)inrichten van complete onderzoeksruimten. Met onze uitgebreide expertise in de Nederlandse optiekbranche bieden wij jou volledige ondersteuning. Bij Optiekvision kun je rekenen op deskundig advies, hoogwaardige kwaliteitsproducten en uitstekende service. Dit stelt jou in staat om de beste dienstverlening aan jouw klanten te bieden.

Wij hebben een sterke passie voor techniek en innovatie, en hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze focus ligt op maatwerkoplossingen, gedegen kwaliteit, goede service en een no-nonsense aanpak. We blijven nauwlettend op de hoogte van de ontwikkelingen in de optiekmarkt en luisteren naar de behoeften van onze klanten.

Als exclusief distributeur van toonaangevende merken zoals Bon Optic, Block Optic, Canon Medical, Heine Jörg & Sohn, Reichert, Righton, ROV en Weco, garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit! Bij Optiekvision ben je verzekerd van topmerken die voldoen aan de hoogste standaarden.

STAND: T07

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »