OKKY

Okky-eyewear is gemaakt van gerecycled plastic, in in samenwerking met WFO Waste Free Oceans. Met de aankoop van Okky-eyewear worden onze oceanen, rivieren en stranden letterlijk een beetje schoner. U steunt tevens het geweldige werk van WFO. Okky-eyewear 100% UV-filter in Cat.3 en beschermen de ogen tegen het felste licht. Okky-eyewear is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Nieuwe vormen en kleuren voor de 2024 collectie, nu allemaal voorzien van gepolariseerde lenzen.

Box voor kinderen van 3-9 jaar
• Het Wayfarer-model is qua vorm aangepast aan de laatste trend en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en roze
• Het ronde model is verkrijgbaar in de kleuren perzik en zwart
• Alle Okky-zonnebrillen zijn voorzien van gepolariseerde lenzen

Box voor peuters
• Wegens groot verkoopsucces nu in één doos met 30 stuks
• Kleuren blauw, perzik, groen, roze en melkwit- De peuterdoos bevat zonnebrillen voor de leeftijdscategorie 1,5 tot 3 jaar en is inclusief rubberen bandje
• Alle Okky-zonnebrillen zijn voorzien van gepolariseerde lenzen

Ook dit jaar hebben we wederom besloten om onze prijzen niet te verhogen. Samen creëren we de maximale impact om onze doelen voor een schoner milieu te bereiken.

Het verhaal achter Okky-eyewear
Nadat plastic eind 19e eeuw werd uitgevonden, begon de massaproductie rond 1950. Het zogeheten plastic tijdperk. Plastic is gemakkelijk te produceren en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar plastic vergaat praktisch niet en dat is een levensgroot probleem. Plastic vervuilt niet alleen onze natuur, het bedreigt ook onze flora en fauna. Elk jaar belandt er 4,7 miljoen ton plastic in de oceanen en sterven er 1 miljoen vogels en 100.000 zoogdieren door het eten van plastic afval. Bij de productie van plastic komt kooldioxide vrij, dit leidt tot opwarming van de aarde en is slecht voor de gezondheid. Iedereen weet dat plasticvervuiling moet stoppen.Recycling is een goede oplossing, maar op dit moment is de helft van al het plastic dat wordt geproduceerd bedoeld voor eenmalig gebruik. Producten gemaakt van gerecycled materiaal zijn duurder dan producten gemaakt van nieuwe grondstoffen. Dit komt doordat de productieketen nog niet goed is ingericht op recycling. Met Okky willen we actief bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame productie in de brillenindustrie. We hebben een groot netwerk in de brillenwereld en we stoppen niet voordat we echt een verschil hebben gemaakt.

STAND: W02

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »