Nike

Voel de kracht van Nike’s missie: inspiratie en innovatie voor elke sporter wereldwijd. Nike is Echt, Inclusief, Jeugdig en Dynamisch, met een duidelijk doel voor ogen: op weg naar Nul.

Op weg naar Nul symboliseert Nike’s tocht naar een wereld zonder koolstofuitstoot en afval, waarin de toekomst van sport beschermd wordt. Het is een voortdurende belofte aan duurzaamheid, gedreven door de overtuiging dat het beschermen van onze planeet ook het beschermen van de toekomst van sport betekent, juist in tijden van klimaatverandering.

Bij Nike gaan we verder dan woorden. We nemen concrete stappen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en positieve impact te creëren als wereldwijd merk. Onze toewijding aan het maken van producten die lang meegaan, het gebruik van duurzame materialen en slimme ontwerpen met recycling in gedachten is ons kompas op deze reis naar Nul.

Samen kunnen we de wereld van sport transformeren en een duurzame toekomst creëren. Doe mee en maak deel uit van de beweging. Nike, op weg naar Nul, met passie voor de planeet en liefde voor sport.

STAND: T04-T05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »