Lunetterie Générale

Lunetterie Générale ontwerpt tijdloze brillen die je overal volgen. In deze zoektocht om het vintage repertoire nieuw leven in te blazen, gebruiken we alleen kostbare materialen en op maat gemaakte componenten om compromisloze brillen te creëren die bedoeld zijn om een leven lang mee te gaan. Onze esthetiek is een groots eerbetoon aan de Bon Vivant in elk van ons. Een vrolijk en onderscheidend persoon die door zijn authentieke manier van leven naar grootsheid streeft, maar die ook mensen inspireert om hun ‘force de caractère’ te ontdekken. Grote avonturen beginnen met uitzonderlijke brillen.

Alle brillen zijn handgemaakt in Japan. De kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd onder het toeziend oog van onze brillenmeester die ervoor zorgt dat bij alle 232 productiestappen van meer dan 8 gespecialiseerde werkplaatsen aan de hoogste normen wordt voldaan.

De duidelijke passie voor design en marketing van oprichter Julien Couture wordt grotendeels beïnvloed door klassieke cinema en vintage verzamelobjecten. Zijn creatieve stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van art deco grafische elementen, pure lijnen, allemaal met een unieke harmonie van kleuren en levendige materialen. De autodidactische ontwerper houdt van fotografie op film, marmer, kringloopwinkels, de kleur geel, snorren en de jaren 70.

Lunetterie-Generale-Portfolio-300×178

CONTACT INFORMATIE:

013121_LunetterieGenerale0876
Frontenac_SUN_Col.4_18k-Gold-Blue_Blue_Angle
Translate »