JOSHI EYEWEAR

Uniek Nederlands ontwerp – eigen productie en voorraad – alleen voor de zelfstandige opticien – korte lijnen – oplossingsgericht – samenwerken

De woorden hierboven vatten in een notendop samen waar wij bij Kruijtzer TREND EYES voor staan.
Daarnaast onderscheiden we ons met onze Joshi collectie van andere merken door onze no-nonsense aanpak. Joshi Eyewear is een brillenmerk zonder poespas. Sinds het ontstaan in 2000 kunnen wij daarom onze collectie tegen een scherpe prijs aanbieden. Ons handelsmerk is een betaalbare hippe brillencollectie waarbij we de kwaliteit niet uit het oog verliezen.
De lijnen met onze producenten zijn kort waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe marktontwikkelingen. Bovendien komen afname- en marketingverplichtingen niet in ons vocabulaire voor.
En niet onbelangrijk in de roerige brillenmarkt van nu. Een brillencollectie waar je je mee kunt onderscheiden want je vindt deze niet bij de ketens. Wij maken ons hard voor de zelfstandige opticien!

Dit zijn onze overtuigingen, onze woorden. Nog beter is het om onze klanten aan het woord te laten en hen te laten vertellen hoe zij ons zien, toch?

“Kruijtzer TREND EYES is een bedrijf met een heldere visie en strategie. Albert en Ilse hebben een duidelijke keuze gemaakt met hun collectie; de mode op de voet volgen en zorgen dat de nieuwe brillencollectie daarbij aansluit. En dat voor een verrassende prijs waarbij je niet hoeft in te leveren op kwaliteit.”

“Nog andere voordelen? Absoluut! De service is uitstekend. Ook na een aantal jaren hebben ze nog onderdelen op voorraad en anders wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing.”

“Het mooie van Kruijtzer TREND EYES is dat ze meedenken vanuit de winkelier. Dit levert al jarenlang een vruchtbare samenwerking op. Een mooie collectie monturen met de allure en uitstraling van een chique modemerk. Niet alleen de kwaliteit van deze monturen is perfect, het hele verhaal klopt van A tot Z!”

STAND: X33

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »