JISCO

Jisco is een onafhankelijk brillenmerk, opgericht in 2013 door Joerdis Neubauer en Francisco Marín, een Mallorcaan en een Duitser met een lange professionele ervaring in de optische sector en een gemeenschappelijke grote passie: de mediterrane landschappen en levensstijl.

Het MEDITERRANE en eigentijdse karakter wordt weerspiegeld in elk van de collecties. Een duidelijk voorbeeld hiervan zijn de originele kleurencombinaties, exclusieve ontwerpen gemaakt door en voor Jisco, die elke bril voorzien van een rijkdom aan tinten en tonen die zichtbaar worden als het licht erop reflecteert. Binnen het creatieve proces ontwerpen we zelfs de kleinste en meest kostbare details, zoals ONZE EIGEN HINGES, een duidelijke weerspiegeling van onze obsessie voor LICHTHEID, opgevat als de beste garantie voor COMFORT en aanpassingsvermogen.

We houden alle stadia van het productieproces nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat elk stuk aan onze kwaliteitseisen voldoet. En dankzij het handmatige polijst- en afwerkingsproces, de laatste schakel voor het op de markt brengen, is elk van onze modellen imperfect mooi en uniek. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om producten te ontwerpen en te produceren op een bewuste manier die goed is voor onze gemeenschap en de planeet.

Daarom heeft onze toewijding aan de bescherming van het milieu ertoe geleid dat we bij de keuze van materialen de voorkeur geven aan de meest DUURZAME, recyclebare en 100% biologisch afbreekbare grondstoffen. Zoals bio-acetaat van natuurlijke oorsprong, aanwezig in de meeste van de nieuwe ontwerpen, of Trogamid myCX Eco, een materiaal dat bestaat uit 40% biomassa en wordt geproduceerd met 100% hernieuwbare energie. En dit alles zonder afstand te doen van de KLEUR die ons zo kenmerkt.
We gebruiken ook composteerbaar, gemakkelijk recyclebaar en biologisch afbreekbaar plastic, evenals gerecyclede en recyclebare materialen waar mogelijk, in alle verpakkings- en marketingelementen die de commercialisering van onze collectie begeleiden totdat het de opticien bereikt.

STAND: Z16

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »