HEYELANDER

EEN NIEUWE VISIE
HEYELANDER is een jong, onafhankelijk optiek merk, in 2019 opgericht en is gevestigd in Nederland. De missie van Heyelander is het leveren van handgemaakte optische monturen van acetaat en titanium van de hoogste kwaliteit aan onafhankelijke, professionele opticiens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Dit doen we net even anders zonder dat dit ten koste gaat van de hoge kwaliteit of een goede service. We bieden een transparante prijsstelling aan zonder verborgen kosten, wat bijdraagt aan een eerlijke aankoopervaring.

We leggen geen dure bedrijfsbezoeken af maar in plaats daarvan bieden we een prettig online bestel- portal aan voor de professionele opticiens. Door deze vernieuwende aanpak hebben we, inmiddels wereldwijd, een trouwe klantenkring opgebouwd.

Kom gezellig langs op onze stand op Bold XXL en bekijk de actuele collectie monturen en accessoires. Mocht dat niet lukken dan nodigen we u uit om zich te registreren voor een klantaccount, waarna u onze scherpe inkoopprijzen kunt zien en uw B-2-B bestelling online kunt plaatsen. Een bezoek aan ons bedrijf en showroom in Wijk en Aalburg behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We kijken er naar uit om binnenkort zaken met u te doen!

STAND: J09

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »