Gentz

In het pittoreske ‘s-Hertogenbosch, waar de oude straatjes zich kronkelden rondom de imposante Sint-Janskathedraal, ontstaat  een nieuw merk dat de mannen van Nederland in stijl zal kleden.

Met een passie voor mode en een oog voor detail, is een  droom werkelijkheid geworden  door Gentz op te richten begin 2024.  Ze willen  mannen niet alleen beschermen tegen de felle zon, maar ook een accessoire bieden dat hun persoonlijke stijl en smaak zou weerspiegelen. Het is niet  zomaar een merk, maar een statement van elegantie en tijdloze klasse, speciaal ontworpen voor mannen van alle leeftijden, van 25 tot 85 jaar oud. Of het nu gaat om de jonge professional die zijn eerste stappen in de wereld zet, of de wijze heer die de vruchten plukt van zijn levenservaring, Gentz heeft voor ieder wat wils.

Gentz zonnebrillen zijn  meer dan alleen zonnebrillen, ze zijn een uiting van individualiteit en zelfvertrouwen. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals metaal en acetaat, duurzaam en comfortabel, perfect geschikt voor elke gelegenheid, van een ontspannen dagje aan het strand tot een chique avondje uit in de stad. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn belangrijke pijlers. RRP 89 en 99 euro.

Gentz zonnebrillen met functionele polariserende lenzen. Ze filteren hinderlijke schitteringen weg die vaak worden veroorzaakt door reflecterende oppervlakken zoals water, sneeuw en glanzende autolakken. Dit zorgt voor een helder  en scherp zicht, waardoor mannen zich vol vertrouwen door de wereld kunnen bewegen, ongeacht de omstandigheden. Met de toevoeging van polariserende lenzen aan hun collectie bewijst Gentz opnieuw dat ze niet alleen streven  naar mode, maar ook naar functionaliteit en technologische vooruitgang, volledig verglaasbaar. Opticiens kunnen de fotochromatische lenzen aanpassen aan de specifieke sterkte die nodig is voor de consument, waardoor ze zowel als zonnebril als correctie bril kunnen dienen.

En zo hoopt  Gentz te groeien tot een favoriet merk vanwege zijn stijlvolle ontwerpen en vanwege zijn voortdurende streven naar perfectie en comfort voor de moderne man.

En zo zal Gentz, het Nederlandse zonnebrillenmerk voor mannen, zijn reis voortzetten, de horizon tegemoet, en altijd nieuwsgierig naar wat de toekomst zal brengen.

STAND: W02

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »