Etnia Barcelona

Etnia Barcelona is een onafhankelijk brillenmerk dat in 2001 werd geboren. Alle collecties worden vanaf nul ontwikkeld door het ontwerpteam van het merk, dat het hele creatieproces controleert. Als er iets is dat Etnia Barcelona onderscheidt, dan is het wel de inbreng van kleur in elk van de ontwerpen, waardoor het het merk is geworden met de meeste kleurreferenties binnen de brillenbranche. Bovendien wordt elke bril gemaakt met natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, zoals het natuurlijke acetaat van Mazzucchelli en de minerale glazen van Barberini.

Het bedrijf heeft kantoren in Barcelona, Miami, Vancouver en Hong Kong en is aanwezig in meer dan 60 landen, met 14.000 verkooppunten verspreid over de hele wereld. Bovendien heeft het al zijn eerste Flagship Store, gelegen in de emblematische wijk Born in Barcelona, een spectaculaire ruimte van 7 verdiepingen gewijd aan de brillencultuur die het beste van het merk samenbrengt.

#BeAnartist is de ethos van Etnia Barcelona, een uitnodiging om jezelf vrij te uiten door middel van design. Etnia Barcelona roept kleur, kunst en cultuur op, maar is bovenal verbonden met de stad die het heeft zien ontstaan en groeien. Barcelona staat voor een levensstijl die openstaat voor de wereld, een pure kwestie van attitude.

Etnia-Basis-Portfolion

CONTACT INFORMATIE:

05B
PRODUCT
04
Translate »