Dutz Eyewear

Everybody can be so Dutz!

De filosofie van Dutz is dat “het kopen van een bril een feestje moet zijn”. Een apart dessin, trendy vormen, afwijkend kleurgebruik… Iedere bril heeft een ‘knipoog’, zonder dat die knipoog direct opvalt. Daarmee wordt de laagdrempeligheid waar Dutz én Nederland om bekend staan behouden.
Dutz maakt een modieuze bril voor iedereen bereikbaar. En met iedereen bedoelen we dan ook iedereen. Daarom is de collectie zeer breed en gericht op mannen, vrouwen en kinderen, van 8 tot 88 jaar. Van dames- en herenmodellen tot een uniseks-collectie, een kindercollectie en een collectie voor trendy tieners.

Gelukkig laat het najaar nog even op zich wachten maar bij Dutz zijn we volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Midden augustus wordt de collectie aangevuld met maar liefst 25 nieuwe modellen! Veel om naar uit te kijken:

Tijdloze items in een nieuw jasje, POP colours, monochrome acetaat, stippen & zebra prints, acid green, neon red, funky shapes, XL heren monturen en monturen voor petite dames. Want “everybody can be so Dutz!”.

Een sneak peek is te zien in onderstaande collage

STAND: X05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »