Sinds 1962 zijn wij een Italiaanse fabrikant van brillen en zonnebrillen gelegen in het hart van Cadore. We vinden het belangrijk om traditionele technieken te blijven gebruiken met als doel om topkwaliteit handgemaakte monturen te produceren. Wij werken alleen met het beste acetaat. Middels onze eigen ontwerpfilosofie, gecombineerd met een prestigieus productieproces, creëren we unieke accessoires die in staat zijn om de persoonlijkheid van de drager te benadrukken. We krijgen onze inspiratie uit trends en styling uit het verleden en geven daarbij een moderne twist aan onze brillen. Onze eyewear is zo ontworpen en gefabriceerd om in de perfecte vorm te blijven, voor vele jaren.

Bij De InslijpCentrale begrijpen we dat perfecte brillen essentieel zijn voor uw klanten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het inslijpen van alle soorten monturen, van nylor tot rand- en glasbrillen met briljant facet. U kunt er dus van op aan dat uw brillen met de grootste zorg en precisie worden behandeld.

Laat ons uw optiek praktijk naar een hoger niveau tillen. Ervaar het verschil van onze professionele inslijpservice.
Neem vandaag nog contact met ons op!

Ray-Ban ®, opgericht in 1937, is één van de meest iconische en bekendste zonnebrillenmerken ter wereld. De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen het verzoek kwam van de Amerikaanse luchtmacht om een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Dit werd het “Aviator”-model, tot op de dag van vandaag nog steeds één van de best lopende modellen. Ray-Ban is een iconisch merk, met monturen als Clubmaster, Wayfarer en Aviator, maar ook een zeer innovatief merk. Al met al is Ray-Ban niet meer weg te denken uit het zonnebrillen landschap.

Ontdek de uitmuntendheid van “Muromachi Japan” – een brillenmerk dat de elegantie en precisie van traditioneel Japans vakmanschap uitstraalt.
Elk paar van onze brillen is een meesterwerk gemaakt met toewijding en een diep respect voor eeuwenoude tradities. De combinatie van hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en tijdloos design weerspiegelt het erfgoed van Japan en biedt u een ongeëvenaarde visuele ervaring.
Kies voor Muromachi Japan, waar elk detail een eerbetoon is aan de perfectie en schoonheid van Japans vakmanschap.

BO|44 staat voor vakmanschap, voor perfectie, voor hoogwaardige materialen, voor helder design, voor ‘Made in Bochum’. BO|44 houdt van Bochum en van wat ze doen! BO|44 investeert tijd en passie in goede ideeën en unieke brillen.

Het jaar 2004 begon met de visie van hun eigen montuur. Ze moesten modern zijn, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en perfect gemaakt. Sinds de oprichting van het bedrijf maakt BO|44 de brillen uitsluitend met de hand. De monturen zijn gemaakt van roestvrij staal en acetaat. Afhankelijk van de collectie wordt het optimale materiaal gebruikt. Een nieuw ontwikkeld gepatenteerd scharnier garandeert duurzame sterkte.

Rome en haar duizendjarige charme vormen het decor voor onze onafhankelijke fabriek, waar het hele productieproces is geïnternaliseerd. Een moderne visie op vakmanschap gecombineerd met het gebruik van de meest innovatieve technologieën en constant, diepgaand en grenzeloos onderzoek.
Achtenveertig handmatige stappen zijn nodig om een frame te maken dat altijd uniek is. Kleine details en kleurverschillen maken van elk product een getuige van een kwaliteit die wordt nagestreefd door de exclusiviteit van vakmanschap.
De geboorte van een uniek stuk, verteld door een zorgvuldige selectie van materialen. Een mozaïek van verschillende hardheden, tinten en texturen die de essentie vormen van Giuliani eyewear.

Oakley®, opgericht in 1975, behoort tot de meest vooraanstaande productdesign- en sportmerken ter wereld, gekozen door atleten om op het hoogste niveau te presteren. Alle optische producten van Oakley® zijn ontworpen in de Verenigde Staten. Ons DNA en de onderscheidende producten zijn verankerd met ons thuis, Zuid Californië. Vanaf het allereerste product (de MX Grip) hebben we met trots en toewijding gekozen voor een intensief ontwerp, R&D en creatieproces. Dit stelt ons in staat om steeds onderscheidende producten te introduceren. Met innovatieve concepten, ontwerpen, nieuwe technologieën en productieprocessen zijn Oakley® producten een klasse apart.

LIBERTY
Maak het verschil in uw zicht..
Liberty is een collectie brillen voor dames, heren en kinderen, vervaardigd uit metaal en Grilamid TR90. Deze materialen garanderen duurzaamheid en hoge kwaliteit. Onze natuurvriendelijke en moderne ontwerpen zijn zorgvuldig samengesteld om aan elke stijl te voldoen. Onze brillen, gecombineerd met levendige kleuren, brengen kleur in elk moment van uw leven.
Onze brillen zijn niet alleen een accessoire, maar ook een belangrijke uiting van uw persoonlijke stijl. Geniet van elegantie met onze brillen. Elk ontwerp is met precisie gemaakt om comfort en langdurige duurzaamheid voor dagelijks gebruik te garanderen.
Met onze milieuvriendelijke productiemethoden dragen we bij aan een duurzame toekomst. Liberty streeft naar het beste, niet alleen voor u, maar ook voor onze planeet. Met onze moderne en elegante ontwerpen geven we uw ogen de waarde die ze verdienen. Voel de kwaliteit en esthetiek in elke blik.
Maak het verschil in uw zicht met onze brillen..

Clémence & Margaux is ontstaan uit de alchemie van talent en teamwork, een reis die begon toen modeliefhebster Margaux een bril begon te ontwerpen voor haar zus Clémence, die slechtziend is. Al snel bracht Clémence haar eigen inspiratie en persoonlijke touch in het ontwerpproces.

Hun frisse ontwerpen bevatten eigentijdse en retro details die een unieke sfeer van glamour, verbeelding en aandacht voor detail creëren die hun merk onderscheidt en hun partnerschap weerspiegelt. Met hun creaties richten Clémence en Margaux zich op moderne, visionaire vrouwen zoals zijzelf.

De kracht van deze collectie van CCO zit in de magische band tussen deze creatieve jonge zussen en de inspiratie die ze halen uit mode en design – zelfs de naam van het merk klinkt alsof het een cool kledinglabel zou kunnen zijn.

Innovatie is altijd onze kern geweest. En in elk van onze producten proberen we een stukje van de toekomst te bouwen. We trotseren paradigma’s waar anderen simpelweg stoppen, en bereiken ongelooflijke technologieën zoals IRID®, een revolutionaire lens die zijn tint in minder dan 1 seconde kan aanpassen aan het omgevingslicht, op een volledig automatische manier, zonder batterij, beschikbaar op onze zonnebrillen- en skibrillencollectie.

Translate »