ZEELAND

Zeeland Eyewear: design & kwaliteit toegankelijk voor iedereen.

Kleurrijk en vrolijk
Kenmerkend voor de monturen van Zeeland Eyewear, is dat ze kleurrijk zijn en opvallen door een vrolijk en uniek design. Bij de productie gebruiken wij uitsluitend hoogwaardig natuurlijk Acetaat vanuit de gerenommeerde fabrieken. De collectie is veelzijdig, en biedt daardoor voor ieder wat wils. Doordat de collectie veelzijdig, uniek en betaalbaar is, is het een aanvulling voor iedere optiekzaak.

Nederlands design
De monturen van Zeeland Eyewear worden in het buitenland geproduceerd, maar het design wordt in Nederland ontworpen door Kitty. Dit zorgt niet alleen voor een uniek design met een Nederlands tintje, maar ook voor de mogelijkheid om snel te schakelen. De lijntjes tussen de opticiens, de vertegenwoordigers, designer en de producenten zijn ontzettend kort waardoor er direct kan worden ingespeeld op ontwikkelingen in de markt. Wij bezoeken regelmatig fabrieken om de kwaliteit te waarborgen en controle te houden op de productie faciliteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de collecties van Eyefunc en Zeeland Eyewear? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Yvonne of Roy, de vertegenwoordigers van beide merken. Zij komen graag bij u langs om u kennis te laten maken met de nieuwe collecties.

Zeeland – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding 2023-05-09 om 13.02.11
5232-72
SNF117
Translate »