WOODYS EYEWEAR

Design, kwaliteit en authenticiteit. Dat zijn onze lijfspreuken. We ontwerpen niet alleen monturen, we creëren ervaringen. Omdat we weten dat het meer is dan een accessoire, werken we hard om comfortabele en zeer duurzame designermonturen te leveren zonder compromissen te sluiten op het gebied van design, kleur, stijl en verfijning. Woodys Eyewear is een jong, fris en urban merk gemaakt door en voor mensen die zich speciaal en uniek voelen, en die niet graag trends volgen. Design stroomt door onze aderen, dus spelen we met vormen, materialen en texturen om unieke monturen te creëren met een hoop karakter en verfijning. Dit alles zonder onze oorsprong uit het oog te verliezen: Hout.

Onze monturen worden thuis in Barcelona ontworpen. Volgens de strengste kwaliteitsnormen, wat resulteert in een uniek, innovatief, fris en duurzaam product. Wij zijn het resultaat van doorzettingsvermogen, energie en innovatie, gedreven door creativiteit en kwaliteit. Wij creëren originele verhalen die betekenis geven aan onze collecties en ontwerpen modieuze brillen die een blijvende indruk achterlaten. Wij ontwerpen brillen voor al wie wil breken met de gevestigde regels en die beslist zijn eigen weg te gaan.

Woodys is geboren met een duidelijke roeping, om een brillenmerk te zijn dat anders zou zijn dan de rest. In de loop der jaren hebben we ons doel bereikt door het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van unieke handgemaakte monturen gemaakt van edele materialen. Wij werken met materialen van de meest prestigieuze merken op de markt. Alleen op die manier kunnen we een superieur product van hoge kwaliteit aanbieden. Elk montuur doorloopt een fabricageproces dat uit meer dan 120 stappen bestaat. Wij gebruiken uit Japan geïmporteerde technieken, waarbij wij de bril een week in de oven laten liggen, zodat hij meer weerstand en soepelheid krijgt. Zo zorgen we ervoor dat al onze producten voldoen aan de kwaliteitsnormen van de markt en hun doel vervullen.

Sinds 2013 hebben we een familie van meer dan 5.200 opticiens opgebouwd en zijn we aanwezig in meer dan 52 landen.

Wil jij uniek zijn?

Woodys-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

1.0
7.0
8.0
Translate »