Wöhlk Contactlinsen

Wöhlk staat bekend om het uitvinden van verschillende soorten contactlenzen, zoals lenzen met een zacht randprofiel en lenzen met continue UV-bescherming. Ze zijn bezig met onderzoek naar toekomstige contactlenzen die dienen als visuele hulpmiddelen, meetinstrumenten, medicatiedragers en elektronische medium.

Het bedrijf werkt samen met contactlensspecialisten en oogartsen om ervoor te zorgen dat klanten de juiste contactlenzen van Wöhlk kunnen vinden. In 2016 is er een samenwerkingsverband aangegaan met SEED, waaronder productontwikkeling, warehousing en logistiek. Begin 2020 heeft SEED Japan alle aandelen van Wöhlk overgenomen, waardoor de bedrijven één zijn geworden.

Als gevolg van de samenvoeging biedt het gecombineerde assortiment een breed scala aan contactlenzen, waaronder daglenzen, halfjaarslenzen, harde lenzen en ortho-K lenzen. Het bedrijf streeft naar vakmanschap en kwaliteit, en heeft een team van ingenieurs, natuurkundigen, chemici en softwareontwikkelaars die samenwerken in de productiefaciliteit. Het bedrijf is gevestigd in Schönkirchen bij Kiel en heeft een productiefabriek daar.

Wöhlk – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

NCC_Boothnummermer_Trueblueoptics_24x37
Wohlk_TrueBlueOptics_BoldXXL_2023
Wohlk_TrueBlueOptics_BoldXXL_2023
Translate »