VULKAN / VULKANI

De VULKAN collectie richt zich op modieuze brilmonturen in de gewilde IVKO kwaliteit en biedt een breed scala aan trendy Mode voor een eerlijke prijsmodellen en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het huismerk IVKO heeft zich stevig gevestigd als een uitstekende keuze voor modebrillen en presenteert een grote selectie van eigentijdse ontwerpen voor elke smaak.

De belangrijkste doelgroep voor de VULKAN-collectie zijn tieners en jonge volwassenen, maar ook volwassenen van alle leeftijden met slanke gezichten en fijne gelaatstrekken, die bijzonder blij zullen zijn met de reeks chique stijlen, waarvan vele geschikt zijn voor multifocale glazen.

–––––––––––

VULKANi biedt hoogwaardige kinderbrillen van het huismerk IVKO, met een grote keuze en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Extra comfortabele modellen van een tweecomponenten kunststof zijn robuust, zacht en flexibel – niet alleen voor actieve kinderen!

De collectie bevat ook lichtgewicht metalen monturen met comfortabele, gemakkelijk te verstellen kunststof veren. VULKANi kinderbrillen bieden een grote keuze aan frisse kleuren en op de leeftijd afgestemde vormen en maten.

VULKANi-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-13.37.32
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-13.37.52
Translate »