VioRou

De oorsprong van “VioRou” is “Du violet au rouge”, wat in het Frans vertaald wordt naar “van violet naar rood”. Dit betekent: de zeven kleuren die de mens waarneemt, wat ook direct het concept van VioRou is; zeven kleurenbrillen.

Men ziet zeven kleuren op het zichtbare lichtspectrum. Elke kleur doet je aan iets denken. Bijvoorbeeld, violet wordt gezien als de kleur van de adel en rood is de kleur van passie.

Elk mens is uniek, ieder gezicht is anders. En dit gezicht kun je met kleur veranderen. Kleur kan het beeld van een persoon veranderen. Of dit een goed beeld, een slecht beeld, een beeld die de persoon wil geven of misschien een beeld dat de persoon het minst verwacht.

Een montuur vertegenwoordigt het centrale punt van je gezicht. VioRou gelooft dat een montuur een essentieel onderdeel is van het creëren van verschillende gezichten, uitdrukkingen en karaktertrekken, maar tegelijkertijd dient als een item dat wordt gebruikt voor mensen om een stap buiten hun huidige zelf te nemen. Verander jouw “kleur” met een VioRou montuur in verschillende vormen en kleuren!

De monturen van VioRou zijn ontstaan uit het verlangen om brildragers op te vrolijken en om zich met kleurenbrillen te veranderen en nieuwe stijlen te proberen.

STAND: E03

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »