VINZ ROY

Leuk om kennis met je te maken, ik ben Vinz Roy.

Vinz Roy bied je een uitgebreide collectie handgemaakte monturen, die bij elke persoonlijkheid passen. Onze monturen zijn trendy, stoer, robuust, chique en soms nét anders. Door het samenkomen van het verleden en het heden, mijn passie en intrinsieke motivatie voor hoogwaardige producten, startte ik mijn eigen label – Vinz Roy –

Al van kleins af aan verzamelde ik brillen uit de jaren ’60, ’70 en ‘80 van mijn ouders, familie, vrienden en daar weer bekenden van. En waarom? De verscheidenheid in modellen, kleuren en materialen inspireerde mij. Dit vind je terug in onze collecties.

Wij geven niet alleen om lifestyle en mode, maar ook om de Aarde. Daarom hebben wij ook een collectie van gerecycled materiaal; Revive© Acetate. Herkenbaar aan het groene blaadje op de brillenveer. Net zo trendy, net zo stoer, maar met hart voor onze Aarde en de generaties van de toekomst.

– MONTUREN volgens de laatste MODETRENDS
– PRODUCTEN die voldoen aan de HOOGSTE kwaliteitseisen, volgens MDR-normen
– EENVOUDIG bestelproces, uit VOORRAAD leverbaar en op WERKDAGEN VOOR 16:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS
– 2 jaar GARANTIE door PURE kwaliteit

Kun je niet wachten, neem alvast een kijkje in onze webshop en bekijk de actuele collectie monturen. Wij nodigen je graag uit om je te registreren voor een klantaccount, waarna je onze prijzen kunt zien en bestellingen online kunt plaatsen.

Het ervaren, gepassioneerde team van Vinz Roy staat altijd voor je klaar. Wij kijken uit naar een leuke samenwerking en wensen je veel shopplezier!

Heb je vragen of wil je kennismaken met Vinz Roy?

hello@vinzroy.com – www.vinzroy.com – +31(0)85-0805428

Vinz Roy – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Lin-Bold
Lin-Merv-Bold
Merv-Bold
Translate »