VANNI

Creatief en kleurrijk
VANNI is in 1990 opgericht in Turijn door Giovanni Vitaloni, ‘Vanni’ genoemd door zijn vrienden. Door zijn netwerk en jarenlange ervaring in de optiek is hij sinds 2017 president van de MIDO en ANFAO. Zijn grootste passies zijn z’n eigen brillenmerk en Italië. Deze twee komen samen in VANNI. Het merk kenmerkt zich door originele vormgeving te combineren met kleur. De monturen en zonnebrillen worden met veel liefde ontworpen en gemaakt in Italië door vakmensen, wiens vaardigheden en kennis generaties lang zijn doorgegeven. Ze combineren hun vakmanschap met innovatieve productietechnieken. De schoonheid van het merk is een mix van genialiteit en cultuur. Over elk detail is nagedacht, het is een weergave van meer dan 30 jaar experimenteren omgezet in ervaring. VANNI wordt inmiddels succesvol gedistribueerd in meer dan 40 landen.

Acetaat
De collectie beschikt over modellen van acetaat, metaal en combinaties hiervan. Het acetaat dat gebruikt wordt, wordt door VANNI zelf ontworpen en vervolgens exclusief voor hun gemaakt. Mede hierdoor heeft het merk altijd een onderscheidende look die vernieuwend is. In de acetaat serie zijn 3 stijlen te vinden: Ultra-thin, Regular en Bold. Ultra-thin kenmerkt zich door dun gefreesde acetaat monturen, welke zeer licht van gewicht zijn en een minimalistische doch kleurrijke uitstraling hebben. De Regular serie bestaat uit acetaat gefreesd van normale dikte, de Bold serie is zwaarder van look. Beide beschikken over geklonken insmeltscharnieren en prachtige freestechnieken, welke het vakmanschap van de collectie onderstrepen. Ze geven de monturen en zonnebrillen een luxe uitstraling.

Metaal
Vanni maakt sinds jaar en dag brillen van metaal, welke ook over een ‘VANNI Touch’ beschikken. Het merk heeft zijn focus gelegd op een aantal succesvolle series. Zo is er ‘Remaster’, een succesvolle serie waarin creatief vormgegeven modellen met een retro touch verkrijgbaar zijn, in frisse 2-tone kleurcombinaties. Verder is er ‘High Line’, een serie waarbij het voorstuk uit twee stukken metaal bestaat, waarbij felle kleuren met een matte afwerking, worden gecombineerd met goud en roségoud. Dit geeft ze een chique uitstraling.

Uomo
De Uomo lijn is er speciaal voor heren die eens wat anders willen. Zo zijn er zijn modellen welke beschikken over unieke 3D lasergraveringen op het voorstuk, met een houtnerf patroon of juist een heel strak lijnenspel. Dit geeft ze een casual of een zakelijke uitstraling. In de Uomo lijn zijn er diverse modellen in grote maten verkrijgbaar.

VANNI Petite
De collectie van VANNI beschikt ook over een serie monturen voor consumenten met een smal gezicht, VANNI Petite genaamd. Deze lijn beschikt over kleurrijke monturen van zowel acetaat als metaal.

VANNI vindt dat het een feestje moet zijn om met passie een prachtige onderscheidende Italiaanse bril aan de klant te adviseren. Verras uzelf en kom een kijkje nemen op de beurs en zie waar ‘Made in Italy for sure’ voor staat.

STAND: C02

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »