Val & Co

De Val&Co collectie bevat mannelijke elementen die uniek zijn voor Valentin, de gelijknamige inspiratiebron van het merk. Valentin werd van jongs af aan ondergedompeld in de wereld van de brillen en is altijd op zoek geweest naar nieuwe materialen en ontwerpen, waardoor hij uiteindelijk de smaak te pakken kreeg van de verkoopkant van het familiebedrijf.

Deze collectie, die is afgestemd op mannen overal ter wereld, combineert retrodesign met Franse verfijning. Het merk deelt zijn ethos met het majestueuze hert, dat rust en vertrouwen uitstraalt. Of je nu onderweg bent of ontspant op je verre vakantiebestemming, de brillen van Val&Co passen zich aan je non-stop levensstijl aan.

De monturen van Val&Co zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals titanium, metaal en hoogwaardig acetaat. En hun brede assortiment zonnebrillen wordt geleverd met de nieuwste categorie 3 gepolariseerde glazen, zodat je ze overal kunt dragen.

Elk model is helemaal on-trend en heeft het juiste vleugje vintage elegantie. De materialen van de hoogste kwaliteit worden gecombineerd met een divers kleurenpalet dat past bij de smaak van elke gentleman. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken om je look die extra flare te geven!

STAND: L05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »