THE READERS

The Readers is een merk van leesbrillen en blauw licht filter brillen, gemaakt van biologisch materiaal. Een duurzaam, designgericht en kwalitatief hoogwaardig product om het lezen voor iedereen gemakkelijker te maken.

Alle modellen worden aangeboden in een grote variëteit van kleuren, geïnspireerd door de kleuren van de Schotse tartan. Het merk gelooft in cultuur en in de intellectuele waarde van rusteloze en onafhankelijke mensen. Om deze reden werden unieke en eigentijdse brillen gecreëerd voor lezers van elk type media in iedere situatie. Mensen de kracht geven hun intellectuele rijkdom te cultiveren door het verwerven van kennis. De monturen zijn gemaakt van bio-acetaat en biologisch afbreekbaar. De monturen van de Readers zijn op verantwoorde wijze vervaardigd uit katoenvezels en plantaardige weekmakers, waardoor ze in minder dan 1 jaar kunnen worden afgebroken. Het is een meer natuurlijke versie van standaard acetaat, maar net zo duurzaam, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig.

De glazen
De lees & screen glazen bevatten een filter die de hoeveelheid blauw licht verminderen die onze ogen bereiken bij het gebruik van digitale apparaten, waardoor vermoeidheid van de ogen wordt verminderd en onze slaapkwaliteit wordt verbeterd. De kunststof zon & lees zonneglazen, zijn categorie 3, voor bescherming bij matig tot sterk zonlicht. Ze bieden een UV400 bescherming door ultraviolet licht te blokkeren.

De beschikbare sterktes zijn: +0.00 +1.00 +1.50 +2.00 +2.50 +3.00

The-readers-Basis-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-17.59.03
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-17.58.58
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-17.59.07
Translate »