Takaori

De Takaori collectie: een echte niche in de industrie.
De Takaori collectie wordt met ongeëvenaarde precisie met de hand gemaakt in Japan en staat voor uitzonderlijke kwaliteit en kunstzinnigheid. Elk stuk ondergaat een nauwgezet proces van honderden gedetailleerde stappen en maanden van deskundig vakmanschap door bekwame ambachtslieden.
Het buitengewone polijstniveau dat nodig is om zulke scherpe randen te bereiken is ongeëvenaard en onderscheidt de Takaori collectie van standaard methodes. Deze ingewikkelde en tijdrovende techniek beperkt de productie tot slechts een paar honderd stuks per maand, zodat elk paar perfect is.

Met de kenmerkende monoblock Beta Titanium scharnieren symboliseert elke Takaori bril het streven naar uitmuntendheid. Eén scharnier toont trots het gekoesterde familiewapen in puur zilver, een symbool van Japans vakmanschap en cultureel erfgoed dat al sinds de middeleeuwen wordt doorgegeven.

De uitzonderlijke aandacht voor detail en het diepgaande respect voor het ambacht verheffen elk montuur tot een meesterwerk, waardoor ze zich onderscheiden als ware kunstwerken in de brillenindustrie.

STAND: A01

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »