SNOB Milano

SNOB Milano is een pionierscollectie van platte brillenglazen, maskers en magnetische clip-ons, waarbij de laatste – met exclusieve ZEISS Sunlens brillenglazen – tegenwoordig bekend staat als de signatuurlijn van het merk. Opgericht in 2014 – SNOB Milano is trots en rigoureus ‘Made in Italy’: elk model wordt bestudeerd en ontworpen in Milaan, terwijl de productie plaatsvindt in de eigen productie-eenheid in Venegono Inferiore – Varese brillenwijk – die onlangs 100 jaar geschiedenis in de brillenproductie vierde.

Ontwerp, onderzoek en experimenten zijn elementen die de weg en de planning kenmerken van dit merk dat zich sinds zijn debuut heeft onderscheiden als schepper en voorloper van trends met een sterke impact. Het succes van het merk is vooral te danken aan het gebruik van innovatieve en hoogwaardige materialen, maar aandacht voor detail is de kers op de taart. Kortom, een perfecte ontmoeting tussen Made in Italy en design geïnterpreteerd op een coole, geraffineerde en moderne manier.

Een van de belangrijkste aandachtspunten van het merk voor 2022 is om een stap vooruit te zetten in het duurzaamheidsproces en een lichtere voetafdruk achter te laten. Vanaf dit seizoen worden in de clip-on-collectie uitsluitend exclusieve ZEISS Sunlens klimaatvriendelijke brillenglazen met een lage milieu-impact gebruikt, gemaakt van milieuvriendelijk nylon. – De synergie met ZEISS Sunlens gaat ver terug en SNOB Milano is er bijzonder trots op. Silmo 2022 begroette de nieuwe Bio Lux-lijn, gemaakt van bioplastic uit oliën in combinatie met betatitanium: een gedurfde en verfijnde reeks clip-on brillen van de nieuwe generatie.

Het bedrijf investeert ook in duurzaamheid en vorig jaar werd 40% van de gebruikte energie zelf opgewekt, wat eens te meer aantoont dat het in staat is een revolutie teweeg te brengen door zich aan te passen aan veranderingen. In dit verband zijn zelfs de tot nu toe gebruikte plastic verpakkingen vervangen door materialen afkomstig van maïs. De door het merk ingeslagen weg is heel duidelijk: zich verdiepen in de zoektocht naar nieuwe milieuvriendelijke materialen, zonder ooit de esthetiek, de kwaliteit en de prestaties van de producten uit het oog te verliezen.

STAND: A01

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »