SEED Japan

SEED Japan is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van geavanceerde zichtoplossingen, met name op het gebied van contactlenzen. Ze begrijpen dat iedereen unieke zichtbehoeften heeft die voortdurend kunnen veranderen. Om aan deze behoeften te voldoen, streven ze voortdurend naar innovatie.

Een van de specialiteiten van SEED Japan is het produceren van daglenzen met behulp van hun eigen materiaalsoort genaamd SIB (SEED Ionic Bond). Dit bio-hydrogel materiaal is uniek omdat het zowel positieve als negatieve ionen bevat op elke moleculaire keten. Dit zorgt voor elektrische stabiliteit, samen met een hoog watergehalte van 58%. Hierdoor bieden de lenzen verschillende voordelen:

1. Weerstand tegen proteïnen en vuil: Het SIB-materiaal helpt om proteïnen en vuil af te weren, waardoor de lenzen schoon en helder blijven gedurende de dag.
2. Hoge zuurstofdoorlatendheid: Door de combinatie van het SIB-materiaal en het hoge watergehalte kunnen de lenzen een goede hoeveelheid zuurstof naar het oog laten doordringen, wat belangrijk is voor ooggezondheid en comfort.
3. Weerstand tegen vervorming onder spanning: Het SIB-materiaal behoudt zijn vorm en blijft stabiel, zelfs wanneer er spanning op wordt uitgeoefend, waardoor de lenzen comfortabel blijven, zelfs na langdurig dragen.

SEED Japan is ook de enige contactlensproducent die Algine zuur (zeewier extract) gebruikt. Dit extract zorgt voor optimale hydratatie van de lenzen en houdt traanvocht op het oppervlak van de lens, waardoor het comfort en de gezondheid van de ogen worden ondersteund.

Het motto van SEED Japan is “Support your Vision with Japanese Quality” en ze werken al meer dan 70 jaar aan het leveren van hoogwaardige zichtoplossingen die voldoen aan zowel de persoonlijke behoeften van de consument als die van contactlensspecialisten.

STAND: X15

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »