Safilens

Safilens is een bedrijf dat in 2001 is opgericht met als doel innovatieve en hoogwaardige producten te creëren in de contactlenssector. Het bedrijf waardeert de Italiaanse knowhow, onderzoek en farmaceutische technologie om producten te ontwikkelen die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Een van de belangrijkste troeven van Safilens is de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling, die uitmuntendheid nastreeft en zich richt op het begrijpen van de evolutie van de markt en de behoeften van contactlensdragers. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan klantenservice en streeft ernaar om directe antwoorden te bieden op de behoeften van de klant.

Sinds 2012 maakt Safilens deel uit van Bruno Farmaceutici, een toonaangevend Italiaans farmaceutisch bedrijf. Deze overname heeft Safilens toegang gegeven tot de wetenschappelijke expertise en farmaceutische kennis van Bruno Farmaceutici. De synergie tussen beide bedrijven heeft geresulteerd in hoogwaardige producten, technologisch leiderschap en succes op de markt.

Safilens blijft zich richten op het welzijn van de gebruiker en blijft producten en technologieën ontwikkelen die hierop gericht zijn. Het bedrijf gelooft niet alleen in innovatie als een doel op zich, maar streeft naar innovaties die daadwerkelijke voordelen bieden. Het menselijk lichaam, met name het oog, dient als inspiratie voor de ontwikkeling van contactlens technologieën.

Het succes van Safilens wordt erkend door de industrie en consumenten, wat het bedrijf stimuleert om door te gaan met het nastreven van innovatie en het introduceren van baanbrekende technische ontwikkelingen in de wereld van contactlenzen.

Safilens – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Safilens_fusion1day_TrueBlueOptics_BoldXXL_2023
Safilens_7days_fusion_BoldXXL_2023
Safilens_TrueBlueOptics_BoldXXL_2023
Translate »