rolf.

Rolf staat voor uitmuntendheid in vakmanschap, innovatie en design dat verder gaat dan eco-hype: premium brillen gemaakt in Oostenrijk. Een essentieel onderdeel van onze filosofie is om de planeet beter achter te laten dan we haar gevonden hebben. Wij produceren hoogwaardige brillen van natuurlijke materialen.

Brillen gemaakt van de beste natuurlijke materialen die passen bij de kleuren van de indrukwekkende natuur om ons heen. Brillen gemaakt van bonen? We maken geen grapje! Onze Substance Collection gebruikt de snelgroeiende castorboon als plantaardige grondstof.
Meer dan tien jaar geleden uitgevonden in Weissenbach, Oostenrijk, geven onze houten brillen een gevoel van verbondenheid met de natuur door hun texturen en warmte.
Rolf staat voor kwaliteit en innovatie die verder gaat dan eco-hype. Wij produceren hoogwaardige brillen van natuurlijke materialen: hout, steen en bonen.
Het zit in ons DNA om gevestigde praktijken te herzien, zelfs de hele industrie als dat nodig is! Wij streven ernaar de impact op onze planeet te verminderen.

rolf.-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-11.44.32
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-11.44.43
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-11.44.38
Translate »