Reyedar

Lezing – Zondag 10 september: 15.00 – 16.00 uur
Reyedar: Oogaandoeningen vroegtijdig herkennen door gezichtsveldonderzoek op basis van eye tracking.

Lezing – Maandag 11 september: 12.00 – 13.00 uur
Reyedar: Oogaandoeningen vroegtijdig herkennen door gezichtsveldonderzoek op basis van eye tracking

______

Reyedar maakt gezichtsveldonderzoek toegankelijk voor de optiekwinkel die oogzorg hoog in het vaandel heeft staan.

Door de verwachte stijging van het aantal mensen met oogziekten en de toenemende druk op de (2e lijns) oogzorg, ontstaat er een kans voor de optiekwinkel om een (nog) belangrijker rol te spelen op het gebied van toegankelijke (1e / 1,5e lijns) oogzorg. Diverse succesvolle projecten als het Haagse Zorg in Zicht project tonen de voordelen aan die dit zowel voor de zorgmarkt als de optiekwinkel te bieden heeft.

Voor het vroegtijdig opsporen en vaststellen van de meest voorkomende oogziekten is het zowel van belang om te testen hoe het oog ‘presteert’ (bijv. gezichtsveldonderzoek) als om te zien hoe het oog ‘er uit ziet’ (bijv. fundoscopie of oct scan). Momenteel wordt echter niet tot nauwelijks getest hoe het oog ‘presteert’ omdat een voor de optiekwinkel toegankelijk gezichtsveld onderzoek ontbreekt.

Reyedar’s test is gebruiksvriendelijk en detecteert vroegtijdige symptomen die indicatief zijn voor oogziekten als glaucoom objectief en binnen 5 minuten. Dit doen we door eye tracking (het registreren van oogbewegingen met circa 200 registraties per seconde) terwijl de ogen een bewegende stip op het beeldscherm volgen. Op basis van de reactiesnelheid en nauwkeurigheid waarmee de ogen de bewegende stip volgen wordt gelijktijdig en automatisch een rapport opgemaakt voorzien van een risico indicatie.

Dat is wat we noemen Vertrouwd Vooruitzien met Reyedar.

Meer weten over wat Reyedar voor uw optiekwinkel kan betekenen? We ontvangen u graag op de Bold Fair in stand R02.

STAND: R02

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »