RETROSUPERFUTURE

RETROSUPERFUTURE is een toonaangevend merk dat uitstekende hedendaagse brillen produceert. Opgericht in Italië in 2007 door Daniel Beckerman, is RETROSUPERFUTURE zeer populair geworden voor zijn eclectische collectie van kleurrijke acetaat zonnebrillen. Vertrekkend van een klassiek, strak silhouet, heeft RETROSUPERFUTURE geleidelijk aan een indrukwekkende collectie opgebouwd, die momenteel bestaat uit een lange lijst van tijdloze en toch cutting edge vormen.

Vanaf het begin was het doel van RETROSUPERFUTURE het ontwikkelen van hoge kwaliteitsbrillen, met een onderscheidend ontwerp voor een betaalbare prijs. De brillen van RETROSUPERFUTURE worden volledig met de hand gemaakt in Italië en worden geproduceerd door enkele van ‘s werelds beste brillenfabrikanten, die bekend staan om hun experimenten met nieuwe productietechnieken, afwerkingen, materialen en detaillering. Door samen te werken met exclusieve bedrijven zoals het Duitse ZEISS, heeft RETROSUPERFUTURE een laag van hoogwaardige oogbescherming toegevoegd, perfect voor een langdurig dagelijks gebruik.

RETROSUPERFUTURE werkt met partners van de hoogste kwaliteit voor al haar componenten en materialen. Bij brillen zijn de lenzen een essentiële verantwoordelijkheid, een medische verantwoordelijkheid die extra specifieke aandacht vereist. Wij knoeien niet met uw zicht. Daarom selecteert RETROSUPERFUTURE de meest vooraanstaande partners voor de productie van brillenglazen, van ZEISS tot Dalloz voor de CR-39 en Nylon brillenglazen, tot Barberini voor alle minerale glazen. Of het nu gaat om techniek, helderheid of lichtheid om dat specifieke RETROSUPERFUTURE-silhouet te karakteriseren, het resultaat is een hoogwaardig, professioneel en comfortabel brillenglas voor dagelijks gebruik.

RETROSUPERFUTURE staat bekend om zijn onberispelijke aandacht voor details en heeft bijzondere aandacht besteed aan het ontwerp van zijn verpakkingen. Ontworpen om de zonnebril de best mogelijke bescherming te bieden, versterkt de verpakking ook de onderscheidende merkidentiteit van RETROSUPERFUTURE. De verpakking bestaat uit een zwarte kartonnen doos met daarin een zacht lederen hoesje en een wit textielen beschermhoesje voor de zonnebril.

STAND: T06

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »