Reichert

Reichert VRx

De Reichert VRx is een revolutionaire auto-phoropter en behoort tot de nieuwste generatie van visuele refractie units. Behalve een briljant touchscreen heeft het configuratiescherm een enorm verbeterde lay-out. Het nieuwe concept is buitengewoon snel en intuïtief en maken de VRx, samen met de unieke interface, tot een gebruiksvriendelijke refractieunit.

Vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke auto-phoropter
De geautomatiseerde VRx van Reichert is revolutionair en behoort tot de nieuwste generatie van visuele refractie units. Behalve een briljant touchscreen heeft het configuratiescherm een enorm verbeterde lay-out. Het nieuwe concept is buitengewoon snel en intuïtief en maken de VRx, samen met de unieke interface, tot een gebruiksvriendelijke refractieunit.

Snelle en efficiënte refractie met deze compacte auto phoropter. De Reichert VRx heeft een split prisma (t.b.v. KC methode) met unieke mechanische en optische kwaliteit. De intuïtieve bedieningsunit biedt veel gebruiksgemak en bevat software met programmeerbare test protocollen. De auto phoropter is te bedienen via bedieningspaneel en touchscreen. Dankzij de Bluetooth interface is verbinding met diverse merken lensmeters, autorefracto(kerato)meters en EPD software mogelijk.

• Compact formaat
• Accurate en snelle bediening en controle
• Geluidloze werking

Reichert Tono Vera

Ontdek de Tono-Vera tonometer van Reichert – het perfecte instrument voor het meten van de intraoculaire druk (IOP) in jouw optiekzaak. Met geavanceerde functies en gebruiksvriendelijk ontwerp, krijg je betrouwbare resultaten en bied je de beste zorg aan jouw klanten.

Met de Tono-Vera tonometer is het meten van de oogdruk eenvoudiger dan ooit. Zodra de juiste uitlijning is bereikt, voert de Tono-Vera automatisch metingen uit, resulterend in betrouwbare resultaten in slechts drie metingen, en dit alles in minder dan 3 seconden.
Je kunt kiezen uit twee modellen: een oplaadbaar model of een model met 4 AA-batterijen. Beide zijn altijd klaar voor gebruik en de batterijen kunnen eenvoudig worden vervangen zonder gereedschap.

Het Tono-Vera systeem is handig ontworpen met een oplaadstation. Hierin kun je de Ocu-Dot tonometersondes gemakkelijk opbergen en efficiënt gebruiken. Zo heb je altijd de benodigde sondes bij de hand en kun je snel aan de slag. De Tono-Vera is lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, met een comfortabele voorhoofdsteun voor jouw klanten. Met Bluetooth® connectiviteit is het eenvoudig om meetgegevens over te dragen. Kies voor de Tono-Vera tonometer en bied jouw klanten de beste zorg met betrouwbare en efficiënte metingen.

• Camera met interactief uitlijnsysteem voor het oog
• Automatische IOP-meting bij correcte positionering
• Innovatieve FlexiSoft voorhoofdsteun voor controle en comfort
• Handig oplaadstation voor Ocu-Dot tonometersondes

Reichert CC4P

De ClearChart 4 van Reichert is eenvoudig te gebruiken en is uniek ontworpen om aan al uw scherptetestbehoeften te voldoen. Een brede selectie aan optotypen en andere speciale testkaarten. Het standaard ClearChart 4 Digital Acuity System is voorzien van een nieuw 24 inch, LED-backlit display, is lichtgewicht, koel lopend, duurzaam en met hoge resolutie. De intuïtieve gebruikersinterface, of deze nu wordt bediend met het Phoroptor VRx Digital Refraction Systemof via de gebruiksvriendelijke infraroodafstandsbediening, biedt de beste gebruikerservaring van elke digitale scherptekaart.

STAND: F06

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »