Range Rover Eyewear

Range rover brillen zijn exclusief ontworpen en ontwikkeld in het vk.

VERFIJNING: een eersteklas reiservaring. Ontworpen voor royalty’s, met plezier voor iedereen.

DESIGN: bekroond brits vakmanschap, met vooruitstrevende technologie en eersteklas materialen.

TECHNOLOGIE: dramatische, moderne technologieën innoveren voor een verbonden rit, zowel off-road als door de stad.

HOOGTEPUNTEN VAN DE COLLECTIE:
100% puur Japans titanium, op maat gegoten onderdelen en structurele metalen scharnieren. s Werelds beste Italiaanse Mazzucchelli acetaten. Op maat gemaakte scharnieren, ontwikkeld in samenwerking met Jaguar Land Rover en ons bekroonde Design. Team Micro branding, met laser geëtste logo insignes en geïntegreerde tip plates. Nieuwe generatie NXT® lensmateriaal. Op maat gemaakte vormdelen die refereren aan het Range Rover merk. Structurele metalen details, inclusief louvres voor luchtstroming. Verbeterde productieprocessen, inclusief extra polijsttijd voor een superieure afwerking.

MATERIALEN:
100% Zuiver japans titanium, afkomstig van gecertificeerde leveranciers. Titanium is ultralicht, sterk en net zo bestendig als staal. En net zo bestendig als staal. Japans bèta titanium, een ongelooflijk hightech materiaal dat favoriet is bij het leger en de nasa, maar ook in de luchtvaart- en medische industrie. Lichtgewicht, flexibel en sterk voor de ultieme metalen constructie.

ITALIAANS MAZZUCCHELLI ACETAAT:
Het fijnste italiaanse acetaat dat verkrijgbaar is, vervaardigd en gebeeldhouwd met behulp van de meest geavanceerde technische processen en daarna intensief met de hand gepolijst tot in perfectie.

STAND: M09

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »