Panolux

Beste fabrikant van brillenglazen

Kijken naar de behoeften van zelfstandige opticiens en focussen op het versterken en ondersteunen van hen loont: voor de vierde keer op rij mocht optoVision de eerste plaats in de markt vieren.

Na in 2016, 2018 en 2020/21 uitgeroepen te zijn tot de beste* fabrikant van brillenglazen van Duitsland, behaalde optoVision opnieuw de eerste plaats in de prestatie-index 2022/23. De bekende branche-uitgever “markt intern” reikt de felbegeerde titel om de twee jaar uit. Hiervoor worden opticiens uit heel Duitsland gevraagd naar de prestaties van hun leveranciers van brillenglazen. optoVision wist in alle disciplines van de prestatie-index de topposities in te nemen.

Ook in de toekomst ligt onze focus op het ontwikkelen van innovatieve concepten voor begeleiding op maat van zelfstandige opticiens, de lokale experts. En samen met precies deze partners streven we als lensfabrikant altijd een duidelijk doel na: het individuele “beste zicht onder alle omstandigheden” voor elke klant.

Alle vrije vormproducten van optoVision ® zijn krachtige, hightech producten van de nieuwste generatie die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van visueel en draagcomfort. Ze worden exclusief voor jou gemaakt in Duitsland, in Langen bij Frankfurt.

STAND: Z17

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »