OPTIEKadviseurs®

OPTIEKadviseurs® is hét ondernemers adviesplatform voor elke zelfstandige optiekondernemer. Het platform bestaat al bijna 10 jaar en heeft als doel om elke vorm van advies onder dit platform samen te brengen, zodat u als opticien-ondernemer in één oogopslag alle adviezen kan vinden die u nodig heeft.

Elke aangesloten OPTIEKadviseur werkt voor eigen verantwoordelijkheid en rekening. U doet dus geen zaken met OPTIEKadviseurs®, maar met elke adviseur afzonderlijk.

Naast de diensten die wij aanbieden via de aangesloten specialisten, bieden wij ook een aantal specifieke producten zoals:

Ondernemers groeiscan
Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van uw onderneming en een helder advies waar het nog beter zou kunnen.

Algemene Voorwaarden Optiek
Hiermee krijgt u op maat gemaakte Algemene Voorwaarden waarmee uw juridische belangen naar de consument gewaarborgd worden.

Verzekering Pakket Optiek
Met dit pakket wat speciaal voor de zelfstandige opticiens opgesteld is heeft u een complete dekking tegen gunstige voorwaarden. En slecht één partij voor al uw verzekeringszaken.

Financiële scan
Heeft u voldoende grip op uw financiën? Deze scan geeft inzicht en vrijwel altijd een financieel voordeel op korte en lange termijn.

Kom langs op de stand voor meer informatie.

Optiek adviseurs – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Voorkant-brochure
Translate »