opti München

12 t/m 14 januari 2024
Drie dagen lang brengt opti, de internationale vakbeurs voor optiek & design, opticiens, optometristen, inkopers en contactlensspecialisten samen in een bruisende showcase van alles wat nodig is om succesvol zaken te doen. Meer dan alleen een productbeurs is opti een platform om te netwerken, oude banden aan te halen en nieuwe relaties te smeden.

Tijdens opti 2024 kunnen deelnemers de nieuwste technologische en ontwerpinnovaties persoonlijk aanraken, testen en bespreken. Fabrikanten en vakmensen komen er samen en creëren mogelijkheden voor spontane discussies en informatie-uitwisseling. Het evenement richt zich op een meeslepende ervaring waar deelnemers producten en diensten kunnen verkennen en zinvolle gesprekken kunnen voeren.

Voortbouwend op het succes van opti 2023, zal het komende evenement de nadruk blijven leggen op twee belangrijke onderwerpen uit de sector: duurzaamheid en myopiebeheer. Exposanten die gespecialiseerd zijn in deze trends zullen speciaal worden aangewezen tijdens het evenement, waardoor het voor deelnemers gemakkelijker wordt om relevant aanbod te vinden. Lezingen, informatiesessies en rondetafelgesprekken zullen verder ingaan op deze onderwerpen en waardevolle inzichten verschaffen en de uitwisseling van kennis bevorderen.

De verwachtingen voor opti 2024 nemen al toe naarmate professionals in de sector uitkijken naar de unieke opti-ervaring. Onthoud de datum voor opti 2024! Van 12 t/m 14 januari komen we samen op de toonaangevende vakbeurs voor optiek en design. Ontdek nieuwe mogelijkheden, kom in contact met vakgenoten en geef vorm aan de toekomst van de optische industrie. Mis dit ongeëvenaarde evenement niet!

opti – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

opti_Presse_tp_2023-0143
opti_Presse_tp_2023-9952
Translate »