O'NEILL

De collectie van O’Neill is zeewater-, schok- en zweetbestendig. O’Neill introduceert maar liefst 32 nieuwe RX zonnebrillen. “Wat de nieuwe zonnebrillen uniek maakt? Eén van de unieke kenmerken zijn de HYDROFREAK TM lenzen, dat zijn zeewaterbestendige lenzen met vijf verschillende kenmerken. Naast het feit dat de zonnebrillen zeewaterbestendig zijn, staan ze bekend om de zweetbestendige en droge grip dankzij de PSYCHOTECH TM contact zones.

HYDROFREAK™ lenzen
O’Neill introduceert HYDROFREAK™-lenzen, met hoogwaardige polarisatiefilters die zijn afgedicht en beschermd tegen (zee)waterschade door toevoeging van een afstotende hydrofobe laag en een sterke krasbestendige, anti reflecterende coating aan de achterkant van het slagvaste polycarbonaat. HYDROFREAK™-lenzen zorgen ook voor superieure visuele helderheid, eliminatie van halo’s, een verhoogd contrast en natuurgetrouwere kleuren. Alle O’Neill-zonnebrillen zijn voorzien van lenzen van verbeterde UV400, UVA- en UVB- bescherming tegen schade door de zon.

PSYCHOTECH™ contact zones
Overal waar de monturen van O’Neill zonnebrillen contact maken met je huid, vind je zacht aanvoelend PYSCHOTECH™-rubber dat is gevormd om schokken te dempen en een droge grip te behouden – juist ook in vochtige omstandigheden. Met monturen die UVA- en UVB-bescherming bieden en met opties voor gepolariseerde glazen, is de O’Neill-SUN een uitstekende wanneer je naar de zee of juist naar de sneeuw gaat.

BLUE
Ook de Green Product Award-winnende O’Neill BLUE zonnebrillen behoren tot de collectie en zijn gemaakt van gerecyclede visnetten met recyclebare lenzen van mineraalglas.

Vertegenwoordiger:
Gabriëlla Ter Borgh, Noord Nederland, tel: +31638072417
Elianne Coppelmans, Zuid Nederland, te: +31643066040
Carolien Valkenburg, België, tel: +32476470990

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »