O'Max Instruments

O’Max instruments is als onderdeel van EssilorLuxottica exclusief distributeur van Topcon Healthcare instrumenten. De keuze voor Topcon is een keuze voor kwaliteit, innovatie, precisie en gemak. Met meer dan 80 jaar ervaring en innovatie is Topcon een A-merk wat aansluit bij de missie van EssilorLuxottica; See more, Be more. Een missie gedreven door innovatie.

Met een grote kennis van de optiekmarkt en de wensen van opticiens en optometristen kunnen wij u op echt op alle vlakken van uw bedrijf adviseren en ontzorgen. Niet alleen over de aanschaf, training, onderhoud van apparatuur en de workflow/connectiviteit in uw winkel. Maar ook helpen wij u graag met de businesscase en de marketingsupport.

Kom naar onze stand op de Bold Optical Fair (X08) ontdek onze nieuwste innovaties op het gebied van instrumenten. Volledig automatische instrumenten die in het teken staan van geautomatiseerde voorscreening, refractie en slijpen met als doel het u en uw team gemakkelijk te maken zodat u uw processen kunt optimaliseren.

Natuurlijk kunnen we niet alles op de Bold laten zien. Sinds kort hebben we een volledig ingerichte showroom in ons nieuwe kantoor in Amsterdam, daar nodigen wij u ook graag uit. Maak met één van onze collega’s een afspraak en ervaar uw eigen klantreis. We zien u graag op de Bold!

STAND: X08

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »