NOORDMAN INSTRUMENTS

Jouw apparatuur en gereedschappen maken jouw werk mogelijk. Fijn als ze goed en snel werken, geen vragen oproepen en als ze je werk makkelijker maken. En als jij er niet de hoofdprijs voor betaalt. Natuurlijk.

Dat vinden wij ook fijn. Daarnaast denken we dat jij het prettig vindt als het uitzoeken van optische instrumenten niet te ingewikkeld is. Als je een goede uitleg krijgt over wat mogelijk is. Als goed met je wordt meegedacht. En als er ook iemand voor je klaarstaat, nádat je een apparaat of instrument hebt aangeschaft. Oók op een (koop)avond of in het weekend.

Hebben we dat goed ingeschat? Dan stellen wij onszelf graag aan je voor. Wij zijn Noordman Instruments. Als bedrijf nog fris en jong, maar met jarenlange ervaring in de optiek. We merkten dat aanbieders van optische instrumenten niet altijd ‘vliegen’ voor hun klanten. Terwijl we van optiekondernemers vaak wel horen dat daar behoefte aan is. Daarom gaan wij ver voor onze klanten.

‘Alles kan bij Noordman’, zei een klant ooit gekscherend. Die houden wij er graag in, want ‘kan niet’, kennen wij niet. ‘Hebben we niet’, ook niet. Dan bellen we gewoon ons netwerk af om te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt.

Dit bieden we jou nog meer:
• Hoge kwaliteit, scherpe prijs
• 4 jaar garantie op al onze instrumenten
• Bereikbaarheid op ieder moment van de dag, elke dag
• Korte lijnen en persoonlijke aandacht
• Totaalpakket producten
• Vergaande service.

Noordman-instruments-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-16.38.10
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-16.38.15
Translate »