Nino

Nino is op maat gemaakt voor de moderne man die waarde hecht aan eenvoud en verfijning. Hun klassieke modellen worden voortdurend bijgewerkt met nieuwe materialen en designaanpassingen.

Ze bieden een reeks maten en materialen die passen bij jouw stijl, of je nu graag een statement maakt of liever opgaat in de massa.

Flexibel acetaat leent zich voor zowel donkere als meer kleurrijke tinten, met behoud van de serieuze uitstraling die je verwacht van een klassiek montuur. Het metaal is licht van gewicht en comfortabel, met een scala aan kleuren om uit te kiezen.

Nino monturen zijn betrouwbaar en stevig. Ze zijn vernoemd naar de villa in Oost-Frankrijk waar ze zijn gemaakt, een locatie die even elegant als sereen is.

Ontworpen met speciale aandacht voor detail, moedigen Nino brillen gedurfde persoonlijkheden aan en onthullen ze het zelfvertrouwen van voorzichtige mensen. Deze monturen hebben karakter, met geometrische vormen die ontworpen zijn als aanvulling op gelaatstrekken die gekenmerkt worden door wijsheid en ervaring.

STAND: L05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »