Neubau

Het jonge label NEUBAU EYEWEAR, geïnspireerd door creatieve centra over de hele wereld en de naamgevende kunstenaarswijk Neubau in Wenen, wordt beschouwd als een pionier op het gebied van duurzame esthetiek.

Met “Sustainable Avantgarde” als credo staat het Oostenrijkse merk NEUBAU EYEWEAR synoniem voor een uitstekend brillenontwerp in het topsegment, gebaseerd op de fundamenten van een duurzame merkfilosofie.

Sinds de oprichting in 2016 combineert het geëngageerde label esthetisch ontworpen zonnebrillen en brillen met de hoogste kwaliteitsnormen en dynamische technologische innovatie. Het idealisme van het merk wordt weerspiegeld in het uiterste respect voor de mens en de planeet, samen met het gebruik van biogebaseerde materialen en een grondstofzuinige “Made in Austria” productie. Na de introductie van zijn 100% biogebaseerde materiaalinnovatie natural3D in 2020 zal NEUBAU EYEWEAR zich blijven concentreren op de verdere ontwikkeling van vooruitstrevende ideeën om nieuwe maatstaven in stijl en duurzaamheid te stellen.

In 2018, 2019 en 2020 werd het label niet alleen onderscheiden met The Green Good Design Award voor het productontwerp, de duurzaamheid, de merkfilosofie en het imago, maar heeft het ook meermaals indruk gemaakt op de juryleden van de Red Dot Award, de German Design Award en de iF Award.

Neubau_Basis-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

2018-07-24_BENELUX_bold-fair_roll-up_OCT-18-_SUN_800x2050mm_5mm-bleed
Translate »