MONOQOOL EYEWEAR

MAKER OF INNOVATIVE EYEWEAR
Het zit in ons DNA. Nieuwe wegen inslaan, nieuwe technologieën en materialen gebruiken. Wij zijn de makers van innovatieve 3D-brillen.

HET BEHOEFTE VAN DE PERFECTE BOOG BRIIL
Het ultieme comfort voor de drager staat bovenaan onze agenda. We maken ultradunne monturen. Lichtgewicht. Geen schroeven. Gemakkelijk aan te passen. Tevreden klanten.

GEWORTELD IN DE DEENSE DESIGN TRADITIE
De eenvoudigste ideeën zijn vaak het moeilijkst te realiseren. De oplossing waarvan je denkt: waarom heb ik daar niet aan gedacht? Zo’n idee is het resultaat van het elimineren van alle overbodige elementen. Daar streven we naar. Elke dag.

Werkend vanuit het Danstruplund Estate midden in de prachtige natuur ten noorden van Kopenhagen, ontsnappen we aan de rommel en chaos die vaak geassocieerd worden met de moderne levensstijl. Hier maken we onze geest vrij en keren we terug naar onze roots. Ons Deense designerfgoed.

MADE FOR SERIOUS PLAY
De nieuwe QoolKids serie is hier! Monoqool lanceert nu onze nieuwe QoolKids serie, gemaakt om mee te spelen. Lichtgewicht en sterke kinderbrillen die op hun plaats blijven zitten, ook als de kinderen plezier hebben en spelen. Gemaakt zonder schroeven, die los kunnen raken en eraf kunnen vallen. Bekijk deze coole bril

STAND: H04 / H05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
Translate »