MMXX Eyewear

Geïnspireerd door de mens, bekend om kwaliteit

MMXX, opgericht in 2020, streeft naar eenvoud en esthetische duurzaamheid, waardoor brillen van hoge kwaliteit toegankelijk zijn voor een grenzeloze levensstijl. Net als de Romeinen die het klassieke constant opnieuw uit weten te vinden – aan de hand van beroemde innovatieve oplossingen – kiezen wij voor een revolutie binnen de optische wereld. Met onze innovatieve monturen kan men de inlay verwisselen met een andere kleur. Met een verandering van de inlay wordt uw look en feel anders en blijft u altijd in stijl bij uw outfit. Door onze kwaliteit te bewaken met handgemaakte monturen die in Japan zijn gemaakt, kunt u het montuur jarenlang dragen.

MMXX begon als een frisse wind in een wereld van oude tradities en professioneel vakmanschap. Wij zijn de nieuwe klassieker, veranderlijk en – altijd – compatibel met elke outfit. Mix en match de kleuren naar wens, want de kracht van verandering heeft u zelf in de hand.

JAPANS VAKMANSCHAP
MMXX-monturen worden met de hand gemaakt in Japan. Het land heeft een rijke en inspirerende geschiedenis van traditionele ambachten en is ongeëvenaard in onberispelijk optisch vakmanschap. De hoge kwaliteit van MMXX kan natuurlijk alleen in Japan worden gegarandeerd.

INNOVATIEF ONTWERP
Onze eerste collectie, met vier monturen, twee maten, vijf kleuren en zeven inlays, staat garant voor eindeloze combinaties en mogelijkheden. Het innovatieve ontwerp, de duurzame materialen en het Japanse vakmanschap maken van MMXX een montuur voor het leven. Het verwisselen van de inlay kan men zelf gemakkelijk doen.

STAND: Z10

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »