MINI Eyewear

Colour up your life.
Sinds de dag in 1959, toen de eerste auto van de productielijn rolde, staat MINI voor nieuwe perspectieven en creatief denken. De kleurenwereld waarin de auto’s bewegen, hebben altijd de moed getoond om anders te zijn. Gedurfd, onconventioneel of klassieke combinaties; je vindt ze ook in de MINI EYEWEAR collectie. Met de nodige knowhow van Eschenbach Optik en in samenwerking met MINI wordt sinds 2019 het levensgevoel van het merk overgebracht in de monturen- en zonnebrillencollectie.

Met 12 nieuwe monturen en 2 opvallende zonnebrilmodellen zet MINI EYEWEAR in op tijdloos design en gedurfde kleuren. Chili rood ontmoet Brits racegroen. De spannende kleuren doen denken aan het onmiskenbare kleurenpalet van MINI. Of het nu rond of hoekig is, of als Nylor – de collectie maakt het mogelijk om de eigen persoonlijkheid uit te drukken. Geometrische acetaat frames en roestvrij stalen modellen met retro-elementen weerspiegelen de levensstijl van vrije geesten.

MINI EYEWEAR heeft zichzelf tot taak gesteld om de groeiende ecologische uitdagingen aan te gaan en gebruikt het duurzame materiaal van BIOTATE in het SUSTAINABLE ORIGINALS-concept. De grondstofbesparende, duurzame aanvulling op normaal acetaat overtuigt door zijn kleurschittering in zowel matte als glanzende uitvoeringen. De modellen zijn pioniers voor de toekomst.

Ook de SPRING STORIES highlight-modellen openen nieuwe perspectieven. Of het nu gaat om oversized vormen of een opvallend design vierkante vorm – de modellen verenigen de huidige tijdsgeest met het design van vroeger. Ook de zonnebrilmodellen weerspiegelen MINIness in vormen met een sterk karakter en een esthetisch kleurenpalet. De wereld is kleurrijk en wordt dat nog meer met MINI-BRILLEN!

Vertegenwoordiger:
Gabriëlla Ter Borgh, Noord Nederland, tel: +31638072417
Elianne Coppelmans, Zuid Nederland, tel: +31643066040
Carolien Valkenburg, België, tel: +32476470990

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »