MARNI

Voor de aankomende lente/zomer seizoen 2022 lanceert Marni haar tweede collectie exclusieve brillen, ontworpen in samenwerking met RETROSUPERFUTURE. De zonnebrillen van Marni by RSF, die de iconische stijl van het Italiaanse modemerk weergeven, worden gekenmerkt door een eclectische esthetische visie die eigenzinnige details combineert met een alledaagse, ontspannen draagbaarheid. Rigoureus met de hand gemaakt in Italië, biedt de collectie van dit seizoen een unieke set zonnebrillen met een opvallend design: onverwachte vormen, gedurfde kleurencombinaties en verfijnde details.

Voor het tweede seizoen op rij slaan Marni en RSF de handen ineen om een frisse en opwindende nieuwe collectie te presenteren voor een authentieke eigentijdse stijl. Marni is een luxemerk met drie decennia ervaring en staat bekend om haar experimentele en onorthodoxe benadering van design. Met zijn gedurfde mix van prints, texturen en materialen heeft Marni de grenzen van de confectiekleding verlegd met een eigenzinnige elegantie. In de loop der jaren zijn de collecties authentiek gebleven voor de kernidentiteit van het merk, terwijl de conventies van de modemarkt subtiel werden uitgedaagd. De brillencollectie van dit seizoen, met acht nieuwe vormen, brengt de avant-gardistische identiteit van Marni naar de voorgrond, waarbij elk stuk een uniek verhaal vertelt. Mount Bromo, Cumulus Cloud en Naica Mine zijn drie vooruitstrevende silhouetten die gekenmerkt worden door een afgerond ontwerp, vervaardigd uit hoogwaardig Italiaans acetaat. Elk stuk heeft onverwachte details – zoals edelstenen, achthoekige ingelegde ringen rond de glazen of een gebogen, wrap-around pasvorm.

Het combineren van iconische stukken met alledaagse stijl is een kenmerk van deze collectie, die ook slanke, draagbare modellen bevat. zoals de stevige metalen Pulpit Rock, of de acetaat klassiekers Kawasan Falls, Kea Island en Mount Toc. Kea Island is het opvallende stuk van de collectie met een unieke hoekige vorm die wordt benadrukt door een contrasterende ingelegde omtrek. Een oversized Optical-silhouet, Hallerbos Forest, vervolledigt de seizoensselectie met zijn dikke hoekige randen en uitgesproken vintage-smaak. Met haar mix en match van high end referenties en uitzonderlijk vakmanschap, geeft de Marni by RSF brillencollectie het kenmerkende karakter van het Italiaanse merk weer.

De seizoensgebonden stukken zijn ontworpen om een breed publiek van Marni aan te spreken: zowel degenen die de experimentele, radicale aanpak omarmen, als degenen die op zoek zijn naar een authentieke aanvulling op hun dagelijkse stijl. De Marni by RSF zonnebrillenlijn wordt gelanceerd ter gelegenheid van de lente/zomer 2022 show van het merk tijdens de Milan Fashion Week. De zonnebrillen worden gekenmerkt door een eclectische esthetische visie die eigenzinnige details combineert met een alledaagse, ontspannen draagbaarheid.

STAND: T06

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »