MAISON NATHALIE BLANC

In 2015 lanceerde Nathalie Blanc haar eerste brillenmerk Nathalie Blanc Paris, met de wens om comfort te creëren voor de complexiteit en individualiteit van elke neus en elk gezicht. Nathalie Blanc is een echte ambassadrice voor de Franse productie en uitmuntendheid in knowhow, en haar talent straalt af van de verfijnde en delicate monturen die ze ontwerpt.

In 2018 wint Nathalie Blanc Paris op de Silmo Paris, de wereldbeurs voor optiek, in concurrentie met de grote internationale merken de speciale prijs van de jury “Silmo d’Or”, een prestigieuze prijs voor innovatie en creatie met de “Suzanne 253”. In hetzelfde jaar, nadat ze erin geslaagd is om de look van mannen en vrouwen te moderniseren en te sublimeren, lanceert Nathalie Blanc een jeugdige, strakke en eigentijdse collectie voor tieners die ze “Blanc…” noemt.

In 2019 is Nathalie Blanc Paris genomineerd voor de “Silmo d’Or” Special Award in de categorie zonnebrillen met de “Maman 128” en Blanc… is genomineerd voor de “Silmo d’Or” Special Award in de categorie tienerbrillen met de “Ariane 232”.

In 2020 wordt Nathalie Blanc Paris Maison Nathalie Blanc, wat alle merken onder één dak verenigt. Later datzelfde jaar lanceert Maison Nathalie Blanc haar nieuwste merk, “Monsieur Blanc”. Een merk speciaal gemaakt voor mannen, met scherpe en trendy lijnen en materialen van de hoogste kwaliteit.

In september 2020 wint Nathalie Blanc Paris nog een “Silmo d’Or” in de categorie zonnebrillen “Eyewear Designer” met de “Chupa 363″.

In maart 2023 ontvangt Nathalie Blanc de prijs voor het beste zonnebrilontwerp in New York op de Vision Expo, een wereldwijde erkenning voor de Franse ontwerper wiens merk zich internationaal uitbreidt.

Het Parijse huis is uitgegroeid tot een van de benchmarks van het brillenontwerp en positioneert zichzelf als een ”haute couture” merk dat traditie mengt met een moderne benadering. Maison Nathalie Blanc is verkrijgbaar in meer dan 1700 winkels over de hele wereld en is te zien in veel grote tijdschriften.

STAND: G03

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »