lool

Een project dat is ontstaan met als doel het beste schroefloze scharnier te creëren. Sinds de oprichting heeft Lool zichzelf ontwikkeld als een multidisciplinaire ontwerpstudio waar verschillende profielen samenwerken met een gemeenschappelijk doel. Toen we ons doel bereikt hadden het beste schroefloze scharnier te creëren, hebben we ons gefocust op het ontwerpen en produceren van functionele, creatieve, lichtgewicht monturen. De merknaam is voortgekomen vanuit de vorm van onze eerste gedemonteerde schroefloze bril. De grote productontwerpers hebben ons geïnspireerd en de weg gewezen naar een uniek, mooi en functioneel product.

Wij gebruiken “BUILT” om te verwijzen naar de vervaardiging van monturen en creëren een analogie met de architectuur van gebouwen. De vormen en concepten van de hedendaagse architectuur inspireren ons om de vormen en modellen van onze collecties te definiëren. Dat is onze manier om duurzaam te zijn, werkend met de beste grondstoffen om zo de levensduur van onze monturen te vergroten. Wij geloven erin dat elk ontworpen product een lange levensduur moet hebben. Built to last.

ONZE MONTUREN
8gr lichtgewicht / 0,5mm plaatdikte / Gebouwd om licht te zijn. Gemaakt van Sandvik 11r51, een austenitisch roestvrij staal met uitstekende flexibele eigenschappen dat voldoet aan de eisen met betrekking tot corrosiebestendigheid, mechanische sterkte en levensduur.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE
De Hub is een upgrade van alle bestaande schroefloze scharnieren op de markt. Doordat het vanuit één enkele roestvrij stalen plaat wordt gebogen, verhoogt dit systeem de duurzaamheid en houdt de veer zijn spanning, vorm en werking van de eerste dag vast over de gehele levensduur. 2 stappen / 2 vingers / 2 minuten / zonder gereedschap.

Een eenvoudig te monteren scharnier, veilig te demonteren zonder het oppervlak of de structuur van het montuur te beschadigen door slechts 2 vingers van uw hand te gebruiken.

lool-Basis-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-17.55.19
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-17.55.24
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-17.55.29
Translate »