LEISURE SOCIETY

Gedreven door levenslange overtuigingen en niet door merk-strategie; Leisure Society is een verlengstuk van het perspectief van oprichter, designer en CDFA-lid Shane Baum op wat het leven zou moeten inhouden; tijd doorbrengen met vrienden en familie, en het genieten van momenten van absolute ontspanning.

Beginnend met eyewear die de idealen van Baum omvatten, het creëren van producten met een inherente waarde, leidden hem ertoe de meest geraffineerde eyewear te produceren die je überhaupt in de branche kunt vinden. De collectie van Leisure Society biedt een authentieke benadering van traditioneel geïnspireerde designs, met gebruikmaking van state-of-the-art technologie gecombineerd met ambachtelijke constructietechnieken. De collectie centreert rondom erfgoed; het creëren van een object met het oogmerk van een eeuwige levensduur.

De collectie wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen die beschikbaar zijn: 12K, 18K en 24K goud-gecoated titanium, het meest hoogwaardige actetaat mogelijk en de allerbeste polariserende CR-39 en Nylon zonnelenzen met ontspiegelende UGR12™, Diamond Cast™ en hydrofobische en oleofobische coatings.

LEISURE-Portfolio-1

CONTACT INFORMATIE:

LeisureSociety_DeOpticien_Ad_235x330mm
Translate »